Sanitas Universe op Stedendriehoek.nl

Onlangs verscheen er een artikel over Sanitas Universe op de website van nieuwsblad Stedendriehoek. Zo kon een breder publiek in de regio kennismaken met onze oplossingen tegen hinderlijke straling. Dat was meteen merkbaar aan het groeiende aantal aanvragen voor een stralingsmeting. Lees het volledige artikel op Stedendriehoek.nl hier.

stedendriehoekstedendriehoek

 

Lees meer

Chronisch slaaptekort vergroot mogelijk kans op alzheimer

Chronisch slaaptekort vormt mogelijk een risico voor het krijgen van de ziekte van Alzheimer. Dat concluderen wetenschappers van het Radboud Alzheimer Centrum Nijmegen (bron: www.alzheimer.nl, nieuws van 3 juni 2014).

Straling blijkt in toenemende mate neurologische schade aan de hersenen toe te brengen. Het is wetenschappelijk bewezen, o.a. door het American Institute of Health en het Brookhaven National Lab, dat onze hersenactiviteit heel dicht in de buurt komt van de hoog-frequente elektromagnetische straling van C2000-zenders die gebruikt worden door hulpverleners als politie, brandweer en ambulancedienst. Deze bedraagt 17.6 Hertz en kan daarom interfereren met de frequentie van onze hersenactiviteit...

Lees meer