Hoe werkt dit?

Wat doen we tijdens een stralingsmeting?
Het in kaart brengen van de stralings- en stoorvelden doen we met een Lecher antenne. De Lecher antenne is vernoemd naar de Duitse fysicus Ernst Lecher (1856-1926) die in 1890 voor het eerst de snelheid van elektromagnetische golven onderzocht. De antenne is speciaal ontwikkeld voor het meten van hoog en laag frequente trillingen op golflengtes naar keuze. Zodoende kan met een Lecher antenne ook snel informatie worden ingewonnen over de energetische toestand van uw woning.

Voorbeeld stralingsplattegrond
Het aandachtspunt bij een meting ia altijd de slaapkamer. Aangetoond is namelijk dat mensen tijdens hun slaap 400 keer zwaarder worden belast door straling. Onderstaand een werktekening van de slaapkamer van een cliënt. De grote rechthoek is het bed. De twee kleinere rechthoeken hierin zijn de kussens.

Stralingskaart kopie

A t/m D overal voorkomende geomagnetische energielijnen (zogenaamde ‘aardstralen’) die de aarde in een alles omvattend net omspannen.
E. 18.32 militaire zender/radar
F. 10.75 UMTS zender ( mobiel telefoonnetwerk)
G. 11.8 2 x GSM 1800 ( mobiel telefoonnetwerk)
H. 21.34 C-2000 (politie- en brandweerzender)
J. 7.4 energetisch midden van de ruimte

Duur stralingsmeting
Het meten van het stralingsniveau in uw woning neemt ongeveer 90 minuten in beslag. U hoeft hierbij niet aanwezig te zijn, maar wij raden u aan met ons mee te lopen. U ziet dan namelijk waar de problemen ontstaan, bovendien kunnen we direct overleggen over een praktische oplossing.