Hoe helpen we u persoonlijk?

Ook direct inzicht in uw lichamelijke conditie
Met een Lecher antenne kunnen we niet alleen snel informatie inwinnen over de stralingsintensiteit in een woning, maar ook over die van een mens of een dier. We kunnen dus ook meten wat de algemene conditie van uw immuun- en stofwisselingssysteem is en hoe het staat met de toxische belasting van uw organen.

Nog sneller weer de oude
Sanitas Universe richt zich op het opsporen en verhelpen van overmatige straling in huis. Veel van onze klanten willen vervolgens graag zo snel mogelijk weer de oude zijn. Om het herstelproces te versnellen werken we samen met een erkend arts/acupuncturist Dr. Wong Li uit Apeldoorn en homeopaat/orthomoleculair therapeute Ellen Van Kooten uit Ugchelen. Thijs Tjaden van Tjaden Woonbiologie verkoopt in zijn webwinkel producten om straling op te heffen of te beperken.

 


Klik hier voor de website van Dr. Chong de Tang Li 

Klik hier voor de website van Ellen van Kooten

Klik hier voor de website van Thijs Tjaden

 

ATTENTIE

Sanitas Universe boekt een scoringspercentage van 96%. Echter niets op deze site is bedoeld ter vervanging van medisch advies of behandeling. Behandelde producten en inzichten zijn ter ondersteuning, en niets ter vervanging, van de reguliere medische gezondheidszorg. Bezoek een dokter voor medisch advies en behandeling.