Reacties

Klanten over Sanitas Universe

Dat onze beloftes geen loze woorden zijn blijkt wel uit het feit dat 96% van onze klanten tot nu toe blij was met wat Sanitas Universe voor ze deed. Waarom? U leest het hier.

 

“Ik wil Ton Essenstam graag bedanken voor het oplossen van een voor mij groot en lastig probleem. Ik ben 3 jaar geleden verhuisd naar een prachtig appartement in het centrum van Apeldoorn. Na een paar maanden kreeg ik steeds vaker hoofdpijn, last van duizelingen en ging ik slecht slapen. Dit werd zo erg dat  ik steeds passiever werd. Zoekend naar een oplossing kwam ik terecht bij acupuncturist drs. Wong Li. Omdat hij mij slechts deels kon helpen verwees hij mij door naar Ton. Na een meting bleek dat mijn huis van alle kanten door straling geraakt werd. Ton Essenstam heeft toen een OHRB aangesloten. Binnen een paar dagen was mijn energie weer terug. Voor het eerst sinds 3 jaar sliep ik ook weer. Ik heb nu weer zin en plezier in mijn leven en hoop nog veel mooie jaren te mogen wonen in mijn (nu) heerlijke huis. Nogmaals heel heel veel dank voor alles, Ton.”

Gerrie v. K.  Apeldoorn

 

“Ton Essenstam heeft met zijn Lecherantenne onlangs voor ons inzichtelijk gemaakt hoe ongezond we lagen in de slaapkamer van ons appartement in Apeldoorn. Daarnaast heeft hij de algemene geopathische gezondheid van ons appartement gemeten. Die bleek zeer slecht. Vandaar dat we besloten de OHRB te proberen. Ik moet bekennen dat ik heel lang erg sceptisch ben geweest over het fenomeen ‘aardstralenkastjes’. Vooral omdat ik als fysicus de heilzame werking ervan niet kon verklaren. Maar goed ik dacht: baat het niet, dan schaadt het niet. We hebben de OHRB ingeplugd in onze slaapkamer en het effect was verbluffend. We hebben de eerste nacht voortreffelijk geslapen en werden, geheel tegen onze gewoonte, behoorlijk laat in de ochtend uitgerust wakker. Ook de volgende nachten sliepen we uitstekend. Vervolgens hebben we de OHRB in ons huis in België geïnstalleerd en ook daar was het effect heel positief. Omdat er ook andere redenen zijn voor slaapstoornissen slapen we nog niet elke nacht zoals die eerste, maar over het algemeen zijn we heel tevreden.”

Els en Frans C., Apeldoorn-Maspelt (België)

 

“Na een lang ziektebed overleed mijn man. Ik bleef achter, zonder energie. Ton vermoedde dat straling hier ook zijn deel in had gehad. Een meting bevestigde dit vermoeden. Dezelfde dag nog heeft hij – op proef – een OHRB bij me geplaatst. De eerste nacht was heel vreemd, ik sliep bijna niet. Maar de volgende nachten erop ging het heel snel beter. Ik kan het niet helemaal omschrijven maar mijn huis ging anders aanvoelen. Het voelde lichter en zoals Ton had voorspeld en ik voelde ik me met de dag sterker. “Oma je doet weer lekker gek!“, zeiden mijn kleinkinderen. Ik kan het leven weer aan. Ik wil mijn OHRB echt nooit meer kwijt. Dank je wel voor alles, Ton!”

Gerrie G., Warnsveld

 

“Ton Essenstam is een betrokken en gepassioneerd man. Zijn advies is zeer persoonlijk. Na meting bleek ons huis (zoals schijnbaar alle huizen in Nederland) zwaar getroffen te worden door straling. Het effect van de OHRB was na plaatsing al heel snel merkbaar. We slapen voortaan snel in en worden uitgerust wakker. Voor ons was dit een redden om Ton aan te bevelen bij vrienden van ons. Zij waren net zo enthousiast na aanschaf van de OHRB.”

Janny en Aart  B-P.,  Apeldoorn

 

“Wij zijn nogal sceptische mensen, maar mijn vrouw sliep slecht en had al meer dan twee jaar regelmatig migraine-aanvallen. De huisarts stuurde mijn vrouw door naar de neuroloog voor onderzoek en een scan. Hij kon niets vinden en zei tegen mijn vrouw: ‘U zult hier helaas mee moeten leren leven. U mag maximaal 8 tabletten paracetamol per dag gebruiken als de pijn te erg is.

Uiteindelijk besloten we ons huis door Ton te laten meten. Er bleek een lawine aan belastende straling aanwezig te zijn. Van Ton kregen we een OHRB om uit te testen. In de dagen erna nam de heftigheid van de migraine meer en meer af. Inmiddels heeft mijn vrouw al drie maanden geen pijn meer en slaapt ze heerlijk. We willen de OHRB dus voor geen goud meer missen.”

Atie en Harm den B., Apeldoorn

 

“Tijdens de stralingsmeting in ons huis heb ik er met mijn neus bovenop gestaan. Ik wilde er alles van weten en zag dat ons huis vergeven was van straling. In het bijzonder de slaapkamer. Er bleken diverse stralingskruispunten over mijn deel van het bed te lopen. Ik liep al een poos met verschillende lichamelijke klachten, zoals pijn in de onderrug en scharniergewrichten door artrose. Eigenlijk exact daar waar drie verschillende stralingslijnen mijn bed kruisten. Ton Essenstam installeerde een OHRB en wat schetst mijn verbazing: sindsdien zijn mijn klachten praktisch verdwenen. Ik slaap beter en is er een soort ‘rust’ in mijn lichaam gekomen. Uiteraard onze dank aan Ton Essenstam die ons ervan heeft overtuigd dat de werking van de OHRB ontzettend veel kan veranderen in huis én in ons lichaam.”

Wies en Dick K., Apeldoorn

“Tijdens de meting bleek dat mijn slaapkamer een aantal stralingskruispunten bevatte die precies op mijn kussen elkaar tegen kwamen. Dit verklaarde veel waarom ik periodes had van een slechte nachtrust.Ton deed nog een aantal metingen wat betreft mijn lichamelijke welzijn. Hieruit bleek o.a. dat mijn immuunsysteem erg laag scoorde. Tot mijn verbazing ging dit percentage na de plaatsing van de OHRB al snel omhoog. Ton heeft mij vanuit een stukje nazorg nog geregeld gebeld om te vragen hoe het ging. Mijn migraine is vrijwel over en slapen gaat veel beter. Bedankt Ton voor je betrokkenheid en empathie, je bent een bijzonder mens!”

Marja S., Meppel

“Door chronische pijn in beide schouders was ik niet meer tot enige aktiviteit in staat. Altijd pijn en slecht slapen. Na uitgebreid onderzoek in 2 ziekenhuizen was de diagnose: ”Operatie van beide schouders, en vervangen door 2 complete kunstschouders”. Naast het installeren van de OHRB heeft Ton ook op beide schouders magneet-therapie toegepast. Op beide kanten werden hele kleine magneetjes geplaatst om de pijn zoveel mogelijk weg te nemen. Vanaf dat moment is de pijn in mijn  schouders afgenomen en mijn lichamelijke conditie toegenomen en heb dan ook besloten mij niet meer te laten opereren!  Ik ben dan ook zeer tevreden met het resultaat!”

Jan O., De Knipe/Heerenveen

 

Toen ik het artikeltje “straling maakt meer kapot dan je lief  is “, las , heb ik direct contact  gezocht met de auteur Ton Essenstam. Hoewel ik enigszins op de hoogte was van het fenomeen aardstraling en alles wat daarmee verband hield, werd ik toch nieuwsgierig , omdat meerdere kwalen die hij beschreef op mij betrekking konden hebben. Natuurlijk ben ik, als elk ander, ook naïef in dit soort zaken, maar ben toch blij de stap te hebben gezet om hem uit te nodigen om de meting  uit te voeren en de stralen te harmoniseren door een geplaatste OHRB. Pijnen zijn nu grotendeels verdwenen, paracetamol heb ik niet meer aangeraakt en slapen gaat nu alsof het vanzelfsprekend is !! Ik ben zeer tevreden met het resultaat als ook de nazorg die hij na de meting heeft besteed. Het gaf veel vertrouwen dat wij de OHRB zonder verplichting 3 weken  hebben getest.

J.S.V.  Epe

 

Een half jaar geleden voelde ik mij doodop en was tamelijk radeloos. Ik had al sinds lange tijd vage lichamelijke  klachten waar de reguliere medische zorg mij niet verder kon helpen, want ik knapte maar niet op . Bij toeval las ik een artikel in de courant over Sanitas Universe, welke meteen mijn interesse opwekte. Het artikel wees op de gevaren van blootstelling van grote hoeveelheid aan straling en welke negatieve effecten dit bij mensen teweeg kan brengen . Nog beter was de eenvoudige voorgestelde oplossing, waar veel mensen al baat bij hebben gehad , namelijk de straling meten en het plaatsen van een OHRB in huis . Het klonk te mooi om waar te zijn, was de oplossing zo eenvoudig ?  Ik las mijn eigen verhaal toen ik sommige reacties van klanten op de site had gelezen en nam direct contact met Ton Essenstam. Hij voerde een stralingsmeting uit in huis, specifiek in de slaapkamer met een groot aantal uitkomsten, waaronder het algemene stralingsniveau en nadien kwamen zelfs de conditie van o.a. het immuunsysteem , energie niveau, toxische belasting en stralingsgevoeligheid aan bod. Ik schrok flink van de negatieve uitkomst. Alhoewel mijn echtgenoot  sceptisch was over de metingen en het plaatsen van een kastje voorzien van kristallen op een geaard stopcontact, ben ik inmiddels  overtuigd van het nut  van de OHRB en wil hem nooit meer missen. Veel van mijn klachten zijn sterk verminderd en voel mij vele malen sterker dan een tijd geleden. Na mijn werk als docent kom s’middags na een verblijf tussen talloze mobieltjes , labtop en grootWiFi bord dood moe thuis. Zodra ik mijn huis binnenstap daalt er een soort rust op mij neer waar ik mij heel erg prettig bij voel. Dit beeld werd ook door Ton Essenstam bevestigd toen hij regelmatig de werking van de OHRB in onze woning en ons persoonlijke energie niveau op afstand  heeft gemeten. Sinds de OHRB in ons huis aanwezig is en de straling heeft geharmoniseerd deel ik mijn positieve bevindingen met iedereen die het maar horen wil en dank Ton Essenstam voor zijn luisterend oor en professionele hulp.

I.  S. von W. Apeldoorn

 

Ton Essenstam, hartelijk bedankt voor de goede hulp die wij van U hebben gekregen. Wij wonen vanaf 2005 in deze woning. Sinds die tijd  werden wij constant  geplaagd door onrust en daar door zaten wij niet lekker in ons vel. Na het lezen van een artikel over straling in de Stedendriehoek, waar wij een deel van onze problemen  tegen kwamen hebben wij zo snel mogelijk contact met U op genomen . Na de stralingsmeting bleek ons huis zwaar belast te zijn door straling. Wij hebben de OHRB aangeschaft en sindsdien zijn en voelen wij ons 90% stralingsvrij. Wij voelen ons prettiger en rustiger dan ooit tevoren en hebben daar naast minder lichamelijke klachten. Wij kunnen de OHRB aan iedereen aanbevelen. Hartelijke groeten.

Fam. H.  te Apeldoorn

 

Ruim 5 jaar ben ik ernstig moe geweest. Soms was op een dag simpel douchen al te veel . De huisarts en ook het  ziekenhuis kon mij niet verder helpen, dus  ben ik op zoek gegaan naar andere mogelijkheden. Ook hier heb ik van alles geprobeerd echter niets hielp. Tot  wij op het idee kwamen dat straling slecht kon zijn. Na de meting thuis, waar een hoge mate van belastende straling werd aan getoond hebben wij een OHRB aangeschaft. Dit apparaat heeft inmiddels zo’n positief effect op mij en mijn familie leden dat ik weer boordevol met energie zit. Nu kan ik  weer een opleiding volgen en het werk op pakken. Eindelijk zijn de leuke dingen weer mogelijk. Mijn grootste hobby is het maken van muziek in een orkest. Ik heb de afgelopen weken  concerten gegeven waarvan één in Ahoy met de Music Show Scotland , en vervolgens nog drie avonden rond herdenkings concerten. Zelfs bij thuiskomst tegen middernacht had ik nog energie over. Ook hoor ik rond om mij heen dat ik weer een beetje een gezond kleurtje krijg en heb ik het niet altijd meer koud.  Op dit wonder heb ik 5 jaar lang gehoopt !! Ik wil U daar dan ook heel graag voor bedanken.  Ik ben super blij met het resultaat.

C. van U.   te Apeldoorn

 

Rust lijkt zo een simpel woordje, maar heeft een hele grote invloed op de kwaliteit van het leven. Als je werkelijk rust kunt vinden en ervaart is dat een zegen. Echter als je geen rust kunt vinden, lichamelijk maar ook in het hoofd is het leven niet leuk meer.  Wij, als gezin hebben een hele zware periode  achter de rug.  Ik zelf slaap al jaren heel slecht,  zo erg dat ik bang was voor de nacht.  Totaal geen energie en weerstand meer .  Mijn oudste dochter heeft heel veel  hulp en ondersteuning nodig,  zij gaat gebukt onder een zware angststoornis en gebruikt daar zware medicatie voor.  Zij was depressief, ging niet meer  naar buiten en had minimale sociale contacten,  e.e.a. vraagt  24 uur begeleiding en zorg.  Onze jongste dochter kreeg concentratie problemen, sliep slecht en haar energie en immuun systeem waren zwaar onvoldoende. Later bleken  al deze problemen bij ons alle drie voor een groot deel veroorzaakt door straling. Wij raadplegen al een aantal jaren  Ellen van Kooten, Orthomoleculair therapeute in Apeldoorn en Ellen constateerde tijdens een meting dat onze jongste dochter vol elektrosmog zat en adviseerde ons om contact te nemen met Ton  Essenstam om ter plaatse onze woning op straling door te meten en mogelijk te verhelpen.   Dat bezoek heeft  ons leven totaal veranderd.  Bij meting bleek ons huis, en dus ook wij zelf, zwaar belast  te zijn door hoog frequente elektromagnetische straling. Ton heeft diverse adviezen gegeven en een OHRB geplaatst om het geheel te harmoniseren.  Ons leven is radicaal verbeterd,  ik zelf slaap na vele jaren op een enkele uitzondering na weer heerlijk. Mijn energie is weer terug, ik wandel elke dag anderhalf uur, fiets regelmatig en ben zelfs een cursus begonnen.  Onze oudste dochter lijkt een metamorfose te zijn ondergaan.  Zij is haar medicatie aan het afbouwen, heeft haar brommobiel rijbewijs gehaald en heeft zelfs inmiddels een vriendje!  Onze jongste dochter slaapt als een roos.  Concentratie probleem opgelost, sprankelt en sport volop.  Ik heb zelfs het gevoel dat mijn echtgenoot die een hele drukke baan heeft ook extra energie door de OHRB krijgt.   Als gezin genieten wij weer van het leven.   Of  wij tevreden zijn  ?  Meer dan tevreden !  Denk niet te lang na en bel Ton, het is het waard.

Liefs ,  Tom  Miranda  Jody en Alena    W.     te Assen

 

Ik had een combinatie van klachten die medisch niet te verklaren  waren, voelde mij behoorlijk ziek. De  natuurgeneeskundige dacht aan stralingsproblemen en gaf mij jouw gegevens. Ik kon mij er niets bij voorstellen en was heel benieuwd.  Je kwam bij mij thuis en begon met veel enthousiasme te vertellen over elektromagnetische velden en de stralingsproblemen van o.a zendmasten in deze tijd. Er ging een wereld voor mij open. (onbekend terrein voor mij als oud-Huisarts). Daarna deed je verschillende metingen, o.a  de DECtelefoon, WiFi, de algemene straling belasting in huis en mij zelf.  Ik bleek buitengewoon gevoelig  voor straling te zijn. Ik was  daardoor opgelucht ( er was eindelijk een verklaring voor mijn klachten), maar ook verontrust !  Toen volgde een uiterst zorgvuldige meting  van de straling rond mijn bed, gevisualiseerd op tekening.  Schokkend  om te zien hoe veel verschillende  soorten straling het lichaam belasten.  En dan de geruststelling  dat er wat aan te doen is !   o.a de OHRB die in het stopcontact ging om de straling te neutraliseren.  Ik voelde  al snel het effect daarvan.  Ik heb je adviezen opgevolgd en bij controle per telefoon bleek ik daar goed op te reageren.   Ik ben ontzettend blij met de manier waarop je mij  begeleid hebt.  Ik heb veel geleerd, ook over mijzelf.  Zo fijn om iemand tegen te komen die gedegen kennisoverdracht combineert met diep menselijk inzicht en een zuivere intuïtie en dat alles met zoveel enthousiasme. Ik voel mij nu weer gezond en weet dat ik bij je terecht kan als ik nieuwe problemen tegenkom. Hartelijke groeten.

Mevr. K.V  (oud-Huisarts) te Deventer